Reklam

Oddsboost på Manchester City hemma mot Fulham!

Denna kampanj är inte längre aktiv

Detta erbjudande är för nya kunder

Regerande mästarna Manchester City gästas av nykomlingen Fulham hemma på Etihad Stadium. Betfair boostar oddset på hemmaseger till hela 6.0, från ursprungliga 1.10. Denna oddsboost är tillgänglig för alla som skapar ett nytt konto hos Betfair.

Skapa ett konto hos Betfair här och få oddsboosten!

Så tar du del av del oddsboosten

Följ de enkla stegen nedan för att ta del av de boostade oddsen på Manchester City-Fulham i Premier League.

  • Skapa ett konto hos Betfair och använd kampanjkoden ZFBMEU
  • Lägg ett spel på att Manchester City vinner matchen.
  • Maxinsats på spelet är 50kr.
  • Vinsten betalas ut som gratisspel.

Mästarna hittils obesegrade

Manchester City vann Premier League förra säsongen i storslagen stil. Man plockade 100 poäng och gjorde 106 mål framåt och vann ligan med hela 19 poäng ner till tvåan tillika stadsrivalen Manchester United. Inför säsongen var Manchester City stora favoriter och efter fyra omgångar har de tagit 10 av 12 möjliga poäng. På hemmaplan har City varit riktigt bra de senaste säsongerna och under de senaste 2 åren har City endast förlorat en hemmamatch, det var mot Manchester United i slutet av förra säsongen. 

Pep Guardiola och Manchester City har verkligen lyckats med sitt lagbygge sedan Guardiola tog över. Citys trupp stortrivs under Guardiola och det märks verkligen både på och utanför plan. Guardiola tog över Manchester City inför säsongen 2016 och sedan dess har Citys resultatkurva pekat rakt uppåt. Manchester City har under Pep Guardiola vunnit Premier League en gång, Ligacupen en gång samt Community Shield en gång. Nästa mål för City och Guardiola blir att ta hem Champions League, med spelamaterialet som finns att tillgå så ska det inte alls vara omöjligt. 

Under sommaren har Manchester City gjort en storvärvning. Riyad Mahrez hämtades in från Leicester City för en transfersumma omkring 65 miljoner euro. Riyad Mahrez tillför framförallt bredd till Citys redan otroligt breda trupp och kan även bidra med det där lilla extra ute på plan. Mahrez är en spelare som kan göra sin gubbe och helt på egen hand skapa farliga målchanser. Under de tre senaste säsongerna i Leicester stod Mahrez för hela 59 poäng i Premier League. Mahrez väntar fortfarande på sitt första Premier League-mål i den ljusblå Citytröjan, kanske kommer det på lördag mot Fulham?

Skapa ett konto hos Betfair här och få oddsboosten!

Regler och villkor för oddsboosten

  • Du kan endast delta i kampanjen om du använder kampanjkoden ZFBMEU
  • Oddsboosten är endast tillgänglig för nya kunder hos Betfair som skapar sitt konto med kampanjkoden ZFBMEU
  • Maximal insats som räknas till oddsboosten är 50kr
  • Gratisspelen är giltiga i 90 dagar från det att matchen avslutas
  • Gratisspelen måste placeras till ett minsta odds 1.2
18+ | Regler och villkor gäller.
Feedback