Reklam

Galen oddsboost på Spanien mot Kroatien - Hela 60.0 på hemmaseger hos Betfair!

Denna kampanj är inte längre aktiv

Detta erbjudande är för nya kunder

Spanien tar emot sommarens VM-finalist Kroatien i Nations League. Betfair boostar oddset på spansk seger till smått otroliga 60.0 från ursprungliga 1.66!

Skapa ett konto hos Betfair här och få oddsboosten!

Så tar du del av del oddsboosten

Följ de enkla stegen nedan för att ta del av de boostade oddsen på Spanien-Kroatien i Nations League.

  • Skapa ett konto hos Betfair och använd kampanjkoden ZFBMET
  • Lägg ett spel på att Spanien vinner matchen.
  • Maxinsats på spelet är 10kr.
  • Vinsten betalas ut som gratisspel, gratisspelen ska placeras på minst 1.2 i odds för att bli uttagbara.

Spanien med siktet inställt på EM-guld

Efter fiaskot i VM i somras då Spanien åkte ur i åttondelsfinal mot Ryssland har spanjorerna siktet inställt på EM 2020. Spanien sågs inför VM i somras som en av nationerna som på allvar skulle vara med och slåss om guldet, men så blev inte fallet. Spanien vann visserligen gruppen på fler gjorda mål, före Portugal. I åttondelsfinalen ställdes man mot värdnationen Ryssland, matchen slutade 1-1 efter ordinarie tid och förlängning. Ryssland vann straffläggningen efter att både Koke och Iago Aspas missat. Spanien hade hela 79% bollinnehav i matchen och borde skapat fler riktigt farliga chanser än vad man gjorde. Spanien valde istället att rulla mycket i sidled och kom oftast ingenstans i uppbyggnaden utan bollen spelades ofta tillbaka till Sergio Ramos och Gerard Pique. Man kan tycka att det var otur att Spanien åkte ut eftersom straffar avgjorde, men faktum är att Spanien faktiskt får skylla sig själva då de inte använde sitt bollinnehav tillräckligt. 

Spanien mötte England på Wembley i lördags i Nations League. Marcus Rashford gjorde 1-0 redan i den 11:e minuten, men det dröjde inte länge innan Spanien svarade. Redan två minuter senare kvitterade Saúl för Spanien. Rodrigo gav Spanien ledningen i 32:a minuten och det blev inte fler mål i matchen. En stark seger av Spanien som visade att man fortfarande håller högsta världsklass. 

Den spanska truppen i Nations League innehåller en rad byten jämfört med VM-truppen i somras, hela 11 spelare har bytts ut. Suso, Alvaro Morata och Marcos Alonso är tre av de nya spelarna i truppen som Spaniens förundskapten presenterade den 31:a augusti. Många var förvånande när Alvaro Morata och Marcos Alonso inte fick plats i Spaniens VM-trupp, men nu är de återigen med. Enrique har tagit ut en mycket ung trupp där tre debutanter tar varsin tröja: målvakten Pau Lopez, ytterbacken Jose Gaya och mittfältaren Dani Ceballos.

Skapa ett konto hos Betfair här och få oddsboosten!

Regler och villkor för oddsboosten

  • Du kan endast delta i kampanjen om du använder kampanjkoden ZFBMET
  • Oddsboosten är endast tillgänglig för nya kunder hos Betfair som skapar sitt konto med kampanjkoden ZFBMET
  • Maximal insats som räknas till oddsboosten är 10kr
  • Gratisspelen är giltiga i 90 dagar från det att matchen avslutas
  • Gratisspelen måste placeras till ett minsta odds 1.2
18+ | Regler och villkor gäller.
Feedback