Reklam

Galen oddsboost på Hammarby mot Trelleborg! Hela 30 gånger pengarna på Bajen!

Denna kampanj är inte längre aktiv

Detta erbjudande är för nya kunder

Den allsvenska serietvåan Hammarby tar emot bottenlaget Trelleborg hemma på Tele2 Arena. Hammarby ligger tre poäng bakom serieledande AIK som har en match mer spelad. Betfair boostar oddset på en Hammarby seger till hela 30.0 från ursprungliga 1.20.

 

Skapa ett konto hos Betfair här och få oddsboosten!

Så tar du del av del oddsboosten

Följ de enkla stegen nedan för att ta del av det boostade oddset på Hammarby mot Trelleborg.

  1. Skapa ett konto hos Betfair och använd kampanjkoden ZFBMDX.
  2. Lägg ett spel på att Hammarby vinner matchen.
  3. Maxinsats på spelet är 10kr.
  4. Vinsten betalas ut som gratisspel, gratisspelen ska placeras på minst 1.2 i odds för att bli uttagbara.

Hammarby behöver en seger mot Trelleborg för att hänga på AIK i guldstriden. Hammarby har ett riktigt starkt hemmafacit och har vunnit sex av sina åtta hemmamatcher i Allsvenskan denna säsongen. Hammarby har två raka segrar i Allsvenskan och är formstarka. Offensivt har Hammarby imponerat den här säsongen. Bajen har gjort hela 33 mål i Allsvenskan och snittar strax över två mål per match. Nykomlingarna Trelleborg går trögt i Allsvenskan och ligger just nu på kvalplats till Superettan. Trelleborg har en riktigt svag form med endast en inspelad poäng på sina senaste fem matcher i Allsvenskan, poängen kom mot tabelljumbon Dalkurd. En stor anledning till Hammarbys framgångar den här säsongen är deras serbiske anfallare Nikola Djurdjic. Djurdjic leder den allsvenska skytteligan och har stått för 10 mål på 13 starter.

 

Det ska råda klasskillnad i denna matchen, Hammarby är för bra hemma på Tele2 Arena för att Trelleborg ska kunna störa dem. Lagen möttes så sent som i förra omgången i Trelleborg, då vann Hammarby övertygande med 3-1. Skapa ett konto nu hos Betfair och ta del av oddsboosten!

 

30.0 på Hammarby seger hos Betfair!

18+ | Regler och villkor gäller.
Feedback