Reklam

Betfair höjer oddsen: 8.0 i odds för Hammarby vinst

Denna kampanj är inte längre aktiv

Detta erbjudande är för nya kunder

Det är inget snack om att Hammarby är på väg till toppen. De har presterat otroligt bra denna Allsvenskan och har lyckats klättra upp till topplistan. Det kan förklaras genom att Hammarby har visat otrolig potential på sina matcher både utanför och innanför Allsvenskan. Hammarby känner sig självsäkra inför matchen mot Trelleborg och för att höja spänningen har Betfair förhöjt oddsen för Hammarby vinst mot Trelleborg.

Nu kan du få förhöjd odds genom Betfair på Hammarby vinst mot Trelleborg. Från 1.61 till 8.0 i odds på Hammarby vinst känns som ett självklart val. Med en insats på minst 50 kronor kan du få ut 450 kronor som en singlematch. Denna kampanj är tydligen inte till Betfair’s förtjänst men generösa som de är har de förhöjt oddsen med en faktor 4.97. Detta för att öka den redan höga spänningen som råder över Allsvenskan.

 

Skapa ett konto hos Betfair här och få oddsboosten!

Hur du får 8.0 i odds på Hammarby vinst

  1. Gå till betfair.se 
  2. Skapa ett konto med bonuskoden ZFBMDV
  3. Spela för 50 kronor på Hammarby vinst över Trelleborg
  4. Vinn 450 kronor om Hammarby vinner

Kampanjen erbjuds till alla nya spelare som inte har varit registrerade på Betfair förut. En generös välkomstbonus som är busenkel att ta del av. Först måste du skapa ett konto på Betfair. Genom att registrera dig genom vår kampanjlänk får du automatisk erbjudandet skräddarsytt i ditt konto.

Därefter sätter du in pengar på kontot. Betfair har gjort insättningsystemet enkelt att förstå. Finner du några svårigheter med insättning så kan du alltid följa Betfair’s instruktioner. Efter att pengarna har kommit in i ditt konto är det dags att spela.

Genom att gå till startsidan kan du hitta Hammarby matchen. Finner du inte den så kan du söka på Hammarby och trycka på Hammaby – Trelleborg. Därefter kommer du se ditt förhöjda odds. Spela för minst 50 kronor för att vinna åtta gånger pengarna, 450 kronor.

Därefter är det upp till Hammarby-pojkarna att kamma hem pengarna åt dig. Det ”jobbiga” är över, luta dig tillbaka och njut av en uppenbar seger.

 

Därför är Hammarby vinsten uppenbar

För tre veckor sedan krossar Hammarby Gute med 7 mål. Bara förra veckan dominerar Hammarby Dalkurd med 4 mål. Deras nya erfarna spelare Nikola Đurđić, som tidigare spelat för Malmö FF och Helsingborg IF, har presterat otroligt bra de senaste matcherna. Bara mot Dalkurd gör han två mål på 20 minuter. Nikola är inte ensam utan är omringad av ett otroligt starkt lag som har växt exponentiellt de senaste åren.

 

Hammarby ligger på toppen

Denna Allsvenska ligger Hammarby, just nu, två i listan. Långt ner i listan finner du deras motståndare Trelleborg på plats 13. En av förklaringarna är att Trelleborgs spelare har tappat motivationen då de om och om igen förlorar. Det finns inget som tyder på att Trelleborg, helt plötsligt, skulle kunna vinna mot ett lag som Hammarby.

Utav 14 matcher har Hammarby kammat hem vinsten 9 gånger, oavgjort tre gånger och två förluster. Det är en vinstprocent på 64%. Detta kan jämföras med Trelleborg som på 14 matcher bara har vunnit tre gånger, oavgjort tre gånger och förlorat 8 gånger. Deras vinstprocent på 21% förklarar varför de hamnat så långt ner i listan.

Man kan undra varför Betfair höjer oddsen på en självklar match men det finns inget som höjer spänningen som en högre odds. Men en sak är säker. Oddsen borde vara högre för Trelleborg, men nu kan du spela med 8.0 i odds på Hammarby vinst, bara på Betfair.

 

Skapa ett konto hos Betfair här och få oddsboosten!

Betfair’s regler och villkor

Denna kampanj erbjuds som sagt till alla nya spelare som inte förut varit registrerade hos Betfair. Kontot måste vara registrerat från Sverige och det är bara möjligt att registrera sig en gång. För att delta i denna kampanj måste du skapa ett konto genom vår kampanjlänk som länkar dig vidare till betfair’s registreringshemsida. Därefter är det bara att registrera sig.

Du kan spela upp till 50 kronor på den förhöjda oddsen och vinna upp till 450 kronor. Men det finns inga begränsningar på hur mycket du kan spela på Hammarby matchen. Insatsen måste läggas som en singlematch innan matchen startar. Om Hammarby vinner får du 450 kronor rakt in i ditt konto.

För att kunna ta ut dina vinstpengar måste du spela, minst en gång, på en annan sportmatch, vilken som helst, som har ett odds på minst 1.2. Efter att du har vunnit kan du ta ut dina pengar och göra vad du vill med de.

Det blir mycket lättare att förstå hur allt fungerar när man väl har lagt sitt första odds.  Om du upplever några svårigheter kan du alltid komma tillbaka och läsa mer. Annars erbjuder Betfair en användarvänlig platform som är väldigt lätt att förstå. Lycka till!

18+ | Regler och villkor gäller.
Feedback