Reklam

9 gånger pengarna på Hammarby mot Sirius!

Denna kampanj är inte längre aktiv

Detta erbjudande är för nya kunder

Hammarby tar den korta resan till Uppsala för möte med Sirius i en match som är otroligt viktig för båda parter. Betfair boostar Hammarbys odds till hela 9.0, skapa ett nytt konto hos Betfair för att få oddsboosten!

Skapa ett konto hos Betfair här och få oddsboosten!

Så tar du del av del oddsboosten

Följ de enkla stegen nedan för att ta del av det boostade oddset på Hammarby mot Sirius.

  1. Skapa ett konto hos Betfair och använd kampanjkoden ZFBMEV.
  2. Lägg ett spel på att Hammarby vinner matchen.
  3. Maxinsats på spelet är 50kr.
  4. Vinsten betalas ut som gratisspel, gratisspelen ska placeras på minst 1.2 i odds för att bli uttagbara.

Hammarby fem poäng bakom AIK

Hammarby jagar AIK i guldstriden och efter derbyförlusten mot Djurgården senast har laget från söder hamnat fem poäng bakom serieledarna. När man ställs mot Sirius blir det en tuff match, Sirius är i allra högsta grad med i nedflyttningsstriden och behöver varje poäng man kan få. Hammarby har varit riktigt stabila den senaste tiden, förutom förlusten senast mot Djurgården. Inför derbyt mot Djurgården hade Bajen sju raka matcher utan förlust. Nu måste Hammarby få igång sitt offensiva spel och vinna i princip varje match för att ha chans på guldet då AIK imponerar med sin form. 

Sirius hade en fin period i somras då man vann fyra raka matcher, men nu är man på väg i fel riktning igen. Sirius har inför mötet med Hammarby tre raka förluster och hela 2-12 i målskillnad. Sirius kan inte ses som ett hemmastarkt lag, endast en seger på hemmaplan denna säsongen talar sitt tydliga språk. Med Hammarbys supporterfölje i kombination med den väldigt korta resan till Uppsala kommer detta vara som en hemmamatch för Hammarby.

Hammarbys anfallare Nikola Durdic är inne i lite av en formsvacka då han endast stått för ett mål på de senaste fem matcherna i Allsvenskan. Durdic är en väldigt viktig del i Hammarbys anfall och kommer vara en avgörande pjäs i huruvida Hammarby lyckas vinna guld eller inte. Kanske har Durdic vilat sig i form under landslagsuppehållet, vem vet? Det blir hur som helst intressant att se hur den serbiska anfallaren presterar under slutet av säsongen. 

Skapa ett konto hos Betfair här och få oddsboosten

 

 

18+ | Regler och villkor gäller.
Feedback