Reklam

6 gånger pengarna på City ikväll!

Denna kampanj är inte längre aktiv

Detta erbjudande är för nya kunder

De engelska mästarna Manchester City inleder gruppspelet i Champions League hemma på Etihad Stadium mot Olympique Lyon som ä tillbaka i turneringen efter ett års frånvaro. Betfair boostar Citys odds till 6.0 för alla nya kunder.

Så tar du del av del oddsboosten

Följ de enkla stegen nedan för att ta del av det boostade oddset på Manchester City hemma mot Lyon i Champions League.

  • Skapa ett konto hos Betfair och använd kampanjkoden ZFBMEX
  • Lägg ett spel på att Manchester City vinner matchen
  • Maxinsats på spelet är 50kr.
  • Vinsten betalas ut som gratisspel, gratisspelen ska placeras på minst 1.2 i odds för att bli uttagbara.

Skapa ett konto hos Betfair här och få oddsboosten!

Storsatsande Manchester City

City har under de senaste säsongerna gått från klarhet till klarhet. Man vann Premier League i storslagen stil förra säsongen och ligger just nu trea i tabellen. Inför säsongen sågs man som stora favoriter att vinna Premier League, just nu ligger City trea i tabellen med tre segrar och en oavgjord. Inför säsongen 16/17 gjorde man klart med Pep Guardiola som ny tränare. Sedan dess har Citys formkurva pekat rakt upp och Guardiola har verkligen visat att han är en av världens bästa tränare. City besitter en bredd som få klubbar i världen kan konkurrera med, får man en skada har man alltid en ersättare som kan göra det lika bra. 

Under sommaren har City gjort en riktigt tung värvning. Riyad Mahrez hämtades in från Leicester City för cirka 50 miljoner euro. Mahrez har under de senaste säsongerna varit Leicesters bästa spelare. Under de senaste tre säsongerna har han stått för 59 poäng i Premier League. Mahrez bidrar med spetsegenskaper till City och kan bli en väldigt viktig pjäs i Citys spel den här säsongen. 

Manchester City vann som sagt Premier League förra säsongen, nu är siktet inställt på Champions League. Förra säsongen åkte man ut mot Liverpool i kvartsfinal och året innan det åkte man ut mot Monaco i åttondelsfinal. Guardiolas nästa mål är utan tvekan Champions League och kanske är detta Citys år?

Skapa ett konto hos Betfair här och få oddsboosten!

18+ | Regler och villkor gäller.
Feedback