Reklam

450 kr tillbaka om du inte vinner på Ajax-Spurs!

Denna kampanj är inte längre aktiv

Detta erbjudande är för nya kunder

Betfair erbjuder alla som skapar ett konto idag chansen att få tillbaka 450 SEK i kontanter i den avgörande Champions League semin mellan Ajax och Tottenham Hotspur!

Skapa ett konto hos Betfair med koden:  FEOSE5 ​​

Förlorar du ditt spel i matchen får du hela 450 SEK tillbaka från Betfair!

Ta dig direkt till erbjudandet här!

Ett extremt bra erbjudandet eftersom att alla som tar del av det är en vinnare. Det spelar ingen roll om ditt bet sitter eller inte eftersom att du ändå får tillbaka din insats!

Ikväll kl:21:00 smäller det i Amsterdam när laget från norra London kommer på besök för att försöka hämta upp underläget från 0-1. 

Denna gången kommer Son att spela längst fram. Det ser även hoppfullt ut att Jan Vertonghen kommer att återfinnas på backplatsen.

Ikväll får vi se om Spurs hakar på trenden bland engelska klubbar den här säsongen att hämta upp hopplösa underlägen i Champions League. Tottenham har om nått lag lyckats traggla sig vidare igenom allt i årets Champions League.

Ajax kommer att fortsätta i samma succéartade stil som de har kört över Europas storlag med i matchen mot Spurs. 

Ajax har inga skador på sina nyckelspelare. Ajax har ingen av sina nyckelspelare borta och kan därför fortsätta spela sitt anfallspel med sin höga press utan problem.

Champions League

Spela på matchen hos Betfair och skapa ett konto idag för att försäkra dig om att inte gå miste om detta grymma erbjudande!

För att se fler grymma erbjudanden. Gå in på våran sida om Betting Bonusar!

18+ | Regler och villkor gäller.
Ytterligare villkor:

Här hittar du fullständiga regler och villkor för kampanjen.

Feedback