Reklam

10 gånger pengarna på Malmö mot Örebro!

Denna kampanj är inte längre aktiv

Detta erbjudande är för nya kunder

Betfair boostar oddset på en skånsk seger mellan Malmö och Örebro till hela 10.0 för alla nya medlemmar. Malmö slog i veckan ut KF Drita i kvalet till Champions League efter övertygande 5-0 över två matcher. De svenska mästarna ställs nu mot rumänska CFR Cluj. 

Skapa ett konto hos Betfair här och få oddsboosten!

Så tar du del av del oddsboosten

Följ de enkla stegen nedan för att ta del av de boostade oddsen på Malmö mot Örebro.

  1. Skapa ett konto hos Betfair och använd kampanjkoden ZFBMDS
  2. Lägg ett spel på att Malmö vinner över Örebro. 
  3. Maxinsats på spelet är 50kr.
  4. Vinsten betalas ut som gratisspel, gratisspelen ska placeras på minst 1.2 i odds för att bli uttagbara.

Malmö klättrar vidare mot toppen?

Malmö har haft en tuff säsong så här långt. Man ligger efter 14 omgångar hela 11 poäng bakom serieledande AIK och har även en match mer spelad än flertal lag i Allsvenskan. Malmö ar efter sommaruppehållet tre segrar och en oavgjord om man räknar med kvalet till Champions League. Malmö spelade senast i Allsvenskan oavgjort mot Östersund och har haft problem med att vinna matcher hittils under säsongen. Örebro inledde Allsvenskan riktigt starkt i år. Man inledde med sju raka matcher utan förlust och låg i toppen av tabellen. Sedan dess har det gått trögt för ÖSK, de har endast en seger på sina senaste sex matcher.

Malmö har en riktigt bra trupp men har haft problem med att få resultaten att gå vägen. Under transferfönstret har man värvat riktigt starkt: Marcus Antonsson från Leeds, Anders Christiansen från Gent samt Sundsvalls succespelare Romain Gall. Malmö ska sett till spelarmaterial kunna slå alla lag i Allsvenskan. Under sommaren har man också kontrakterat en ny tränare, tyska Uwe Rösler som senast tränat Fleetwood Town i det engelska seriesystemet. Malmö har åtta poäng upp till topp tre och plats i kvalet till Europa nästa år, med Uwe Rösler vid rodret och en riktigt stark trupp ska det absolut vara möjligt att klättra ikapp topplagen. 

10.0 på Malmöseger!

Regler och villkor för oddsboosten

  • Erbjudandet gäller endast för nya kunder hos Betfair.
  • Maxinsats som räknas till oddsboosten är 10.0.
  • Du kan inte använda Cash Out på ditt kvalificerade spel. 
  • Eventuell vinst blir utbetalat som gratisspel.
  • Gratisspelen ska användas på lägsta odds 1.20 för att bli uttagbara.
18+ | Regler och villkor gäller.
Feedback