Reklam

10.0 på Barcelona ikväll!

Denna kampanj är inte längre aktiv

Detta erbjudande är för nya kunder

Barcelona reser till de brittiska öarna för möte med Tottenham i Champions League. Betfair boostar Barcelonas odds till hela 10.0 för alla som skapar ett nytt konto. 

Skapa ett konto hos Betfair här och få oddsboosten!

Så tar du del av del oddsboosten

Följ de enkla stegen nedan för att ta del av det boostade oddset på Barcelona mot Tottenham i Champions League.

  1. Skapa ett konto hos Betfair och använd kampanjkoden ZFBMFH.
  2. Lägg ett spel på att Barcelona vinner matchen.
  3. Maxinsats på spelet är 50kr.
  4. Vinsten betalas ut som gratisspel, gratisspelen ska placeras på minst 1.2 i odds för att bli uttagbara.

Stabilt Barcelona

Barcelona leder La Liga efter sju omgångar, endast målskillnad före Real Madrid. Barcelona leder även Grupp G i Champions League efter en övertygande seger hemma mot PSV Eindhoven med 4-0. Tottenham inledde sitt äventyr i Champions League svagt borta mot Inter. Tottenham ledde med 0-1 på San Siro fram tills den 85e matchminuten då Mauro Icardi slog till med ett riktigt drömmål. Inter jobbade sedan in segermålet på tilläggstid och Spurs åkte hem till London med noll poäng. Nu ställs alltså Spurs mot ett väldigt starkt Barcelona och en mycket tuff uppgift väntar.

Barcelona har inte förlorat en gruppspelsmatch i Champions League på två år och är alltid med och slåss om pokalen. Förra året åkte man mycket överraskande ut i kvartsfinal mot Roma trots att man vann det första mötet med 4-1 på Camp Nou. Tottenham spelar fortfarande sina hemmamatcher på Wembley då renoveringen av White Hart Lane dragit ut på tiden. Tottenham var på White Hart Lane ett av Europas starkaste hemmalag men de har inte alls fått samma resultat på Wembley. 

Barcelona har en Messi i högform som stått för fem mål på sju matcher i La Liga, även förra säsongens nyförvärv Ousmane Dembele har växt i sin roll. Barcelona är mycket rättvist favoriter i denna matchen och Tottenham kommer få det väldigt svårt mot de spanska mästarna. 

Skapa ett konto hos Betfair här och få oddsboosten!

18+ | Regler och villkor gäller.
Feedback