Reklam

?Spela på dart-VM till boostade odds!

Spela på dart-VM med boostade odds!

Denna kampanj är inte längre aktiv

Detta erbjudande är för nya kunder

Det är dags för VM i dart och 888 Sport erbjuder fantastiska odds på favoriterna till att vinna titeln. Ta helt enkelt chansen att spela med boostade odds på Dart-VM 2020 via det här erbjudandet!

Dart-VM avgörs i London mellan 13 december till 1 januari i klassiska Alexandra Palace.

Favoriten: Michael Van Gerwen 

Den omöjliga Michael Van Gerwen går in i årets VM som enorm favorit. I en sport med så små marginaler är det troligen snudd på omöjligt att vara större favorit än vad "The Green Machine" är.

• Vanligt odds: 2.10
• Odds i det här erbjudandet: 11.00

Holländaren har ett överlägset pilsnitt och är mycket stabil, men han vinner faktiskt inte varje år. 2014, 2017, och 2019 är hans tre VM-titlar hittills.

Vinner han två år i rad för första gången denna gång, är frågan?

Utmanaren: Gerwyn Price

Första utmanare är denna gång Gerwyn Price som är rankad trea i världen, men genom åren haft extrema problem i just VM. Han har som bäst varit i åttondelsfinal i detta mästerskap, kanske emellanåt lite beroende på övertändning.

Gerwyn Price är en ovanlig figur detta i dart-världen där kanske inte alla kastare har gymmet som sin favoritplats. Price ser däremot konstant ut som att han precis hoppat ut från just gymmet.

• Vanligt odds: 6.00
• Odds i det här erbjudandet: 41.00

Rankad trea i världen och har vunnit två stora titlar. Han kan slå de bästa. Men som sagt, dart-VM har inte varit hans kopp te än så länge.

Profilen: Peter Wright

Det är viktigt att bygga sin egen profil i dart-världen, men ingen annan kastare går så långt som Peter Wright. Hans mohikanfrisyr byter färg oftare än vissa andra vinner en match och han hörs och syns, kan man säga.

Sjua i världen just nu och har varit i final i nästan alla stora turneringar som finns, men han har faktiskt bara en stor titel hittills.

• Vanligt odds: 13.00
• Odds i det är erbjudandet: 101.00

I VM var han i final 2014 där han föll mot Van Gerwen, 7-4. Revansch 2020 kanske? Man vet aldrig.

Dart-VM boostade odds

Likadant oddsutbud som hos LeoVegas och Unibet

888 Sport lanserades på marknaden i mars 2008 och har sedan dess tagit stora kliv till att bli ett av de största spelbolagen i Europa. Spelbolaget har svensk licens och använder samma oddsleverantör som bland andra LeoVegas, Mr Green och Unibet.

Använder du dig av en Apple- eller Android-telefon kan du enkelt ladda ner applikationen 888 Sport kostnadsfritt. Skapa ett konto och testa "åttorna" redan idag – du kommer inte bli besviken!

18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se.
Ytterligare villkor:

Gäller enbart nya kunder. Minsta insättning är 100 SEK med insättningskoden "888BO". Satsa minst 50 SEK. Ytterligare vinster kommer att krediteras som free bet tokens. Regler&Villkor gäller.

Feedback