Reklam

Boostade odds: Andy Ruiz vs Anthony Joshua

Boostade odds: Andy Ruiz vs Anthony Joshua!

Denna kampanj är inte längre aktiv

Detta erbjudande är för nya kunder

Dags för gigantmöte när Andy Ruiz och Anthony Joshua ställer sig på vardera sida i ringen. 888 Sport bjuder på boostade odds där du kan spela Ruiz till 16 gånger pengarna eller Joshua till 7.00 i odds.

Äntligen dags för returmatch. Mästaren Andy Ruiz Jr, som chockade världen den första juni i år när besegrade Deontay Wilder, som då ansågs vara världens överlägset bästa boxare i tungvikt, i Madison Square Garden.

Inför den matchen skrev Wilder in en klausul i kontraktet om att han vid förlust skulle ha möjlighet till en omedelbar returmatch och det var inte mycket snack kring huruvida han skulle utnyttja denna möjlighet eller inte.

Ruiz Joshua boostade odds

Sänds på livestream som Pay Per View

Matchen går av stapeln i Saudiarabien. Osannolik plats att ha en match om världsmästarbältet i boxning, men likt allt i boxningsvärlden handlar det om pengar. Och på tal om pengar har man på bara två månader byggt en arena för 15 000 åskådare särskilt till den här matchen.

Inför matchen i somras var Wilder så stor favorit att det knappt gick att spela på honom. Nu är han fortfarande favorit, men Ruiz ges ändå en möjlighet att återigen chocka världen. Det pratades om att Wilder var dåligt förberedd inför matchen i somras. Vi kan lita på att det inte sker igen.

I Sverige sänds matchen på livestream som PPV hos Viaplay och 888 Sport erbjuder boostade odds på matchen genom den här kampanjen.

Likadant oddsutbud som hos LeoVegas och Unibet

888 Sport lanserades på marknaden i mars 2008 och har sedan dess tagit stora kliv till att bli ett av de största spelbolagen i Europa.

Spelbolaget har svensk licens och använder samma oddsleverantör som bland andra LeoVegas, Mr Green och Unibet.

Använder du dig av en Apple- eller Android-telefon kan du enkelt ladda ner applikationen 888 Sport kostnadsfritt. Skapa ett konto genom den här kampanjen och testa "åttorna" redan nu!

18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se.
Ytterligare villkor:

Gäller enbart nya kunder. Minsta insättning är 100 SEK med insättningskoden "888BO". Satsa minst 50 SEK. Ytterligare vinster kommer att krediteras som free bet tokens. Regler&Villkor gäller.

Feedback