Reklam

Satsa 50 kr och vinn 1,050 kr om Sverige vinner mot Kanada

Denna kampanj är inte längre aktiv

Detta erbjudande är för nya kunder

Sverige-Kanada möts ikväll i åttondelen på klassiska Parc des Princes.

888 Sport kryddar matchen med extra boostade odds för alla som skapar ett konto hos 888 Sport!

Spela på Sverige och få 21,00 i odds eller om du väljer Kanada får du 12,00 i odds. Som ny spelare få du även välkomstbonusen på 500% upp till 500 kr!

Kom direkt till kampanjen här!

Både Sverige och Kanada slutade på andraplats i sina grupper och ställs nu mot varandra i den avgörande åttondelsfinalen. Historiskt sett har mötena mellan de två nationerna slutat med vinst vardera gång, med vissa undantag. Vinnarna i senaste mötet var Kanada i Algarve Cup, då vann Kanada med 1-0. Men Sverige är senaste vinnare i VM sammanhang. När länderna möttes 2003.

Kanada ses som favoriter inför mötet, men vi har inte fått se Sveriges fulla potential ännu i VM när det kommer till mötet med de bästa nationerna eftersom att svenske tränaren Gerhardsson valde att vila bästa laget i gruppfinalen mot USA. Kanada har däremot valt att göra tvärtom och spelat samma lag genom hela turneringen oavsett motstånd. 

Det svåraste för Sverige att knäcka blir hur de ska få hål på Kanadas försvar. De håller ett av världens bästa försvar, men Kosovare Asllani har visat vägen tidigare med två mål och är Sveriges meste målskytt i VM. 

Ladda upp med åttondelen på bästa sätt med ett konto hos 888 Sport!

Sverige-Kanada oddsboost

Gå in på Betting Bonus för att se fler erbjudanden!

18+ | Regler och villkor gäller.
Ytterligare villkor:

För att få reda på vilka villkor som gäller för kampanjen kan du trycka här!

Feedback