Reklam

Rejäl oddsboost på veckans andra El Clasico

Denna kampanj är inte längre aktiv

Detta erbjudande är för nya kunder

Få boostade odds på veckans andra El Clasico mellan Real Madrid och FC Barcelona. 

Använd koden 888BO när du registrerar dig och du kan spela på seger till Real Madrid eller FC Barcelona till de boostade oddsen 15,00. 

Dessutom väntar en välkomstbonus på 500% upp till 500 kronor.

****************************************************************************************​​​​​​​*********

Veckans andra El Clasico är här och det är ett Real Madrid som jagar revansch efter att ha blivit förnedrade med 0-3 i onsdags mot ärkerivalen FC Barcelona. Inför matchen har 888sport valt att boosta upp oddsen rejält till 15x pengarna på såväl seger för Real Madrid som Barcelona. Detta trots att oddsen tidigare var 2,65 på seger för hemmalaget och 2,48 för gästerna.

Använd koden 888BO vid registrering!

Så här gör du för att ta del av erbjudandet:

1. Skapa ett konto hos 888sport
2. Använd bonuskoden 888BO vid registrering
3. Få boostade odds till 15.00 på antingen Real Madrid eller FC Barcelona
4. Dessutom väntar ytterligare en välkomstbonus på 500% upp till 500 kronor

Klicka här för att ta del av de boostade oddsen

Får "Los Blancos" revansch?

Real Madrid har inte en särskilt rolig säsong utan tränare Zidane och Ronaldo. Visst har det blivit bättre sedan Lopetegui lämnade och Solari tog över men laget är ute ur Copa del Rey, är nio poäng efter FC Barcelona i ligan och inte mycket talar för att "marängerna" skulle vinna en fjärde raka titel i Champions League - trots att laget har ena benet i en kvartsfinal. Däremot är det gladare tider i Katalonien där "Barca" leder La Liga, är i final i Copa del Rey och efter Manchester City är favoriter att vinna Champions League. Det mesta talar för en dubbel men kanske har Barcelona möjligheten att ta en trippel? Det vore i såfall första gången sedan Pep Guardiola lämnade laget som "Barca" lyckas med den bedriften. 

Betta på matchen hos 888sport

El Clasico bettar du på bäst hos 888sport med tanke på hur härliga oddsen är. 15,00 är oerhört höga odds och när du också har en välkomstbonus på 500% upp till 500 kronor är det inte längre något att tveka över. Sportsbooken hos 888sport håller en hög nivå och ger dig ett enormt utbud av marknader. Du kan betta såväl live som pre game till höga odds hos 888sport. Bli medlem idag och njut av en välkomstbonus på 500% upp till 500 kronor. Det ger dig en grym start i spelandet!

Regler och villkor
* Maximal insats som räknas till kampanjen är 50 kr
* Erbjudandet gäller endast nya kunder
* För fullständiga regler och villkor besök 888sport
* 18+ | Spela ansvarsfullt | stödlinjen.se

18+ | Regler och villkor gäller.
Feedback