Reklam

Lägg 50 kr på Malmö mot AIK och vinn 650 kr – eller ta hem 850 kr om AIK vinner!

Denna kampanj är inte längre aktiv

Detta erbjudande är för nya kunder

Spela på söndagens allsvenska toppmöte mellan AIK och Malmö med boostade odds! Som ny spelare hos 888 Sport kan du med bara 50 kronor i insats vinna 650 kr på Malmö, eller 850 kr på AIK.

Matchen spelas på Friends Arena på söndag 15:00, så skapa ett konto hos 888 Sport redan idag!

Gå direkt till erbjudandet här!

AIK-MalmöDet blev en tung förlust senast för AIK i toppmötet mot Norrköping, vilket innebär att toppstriden har jämnats ut ännu mer. Malmö har en betryggande ledning med sex poäng före tvåan Djurgården och kan vid seger här utöka försprånget till nio poäng.

För att AIK ännu en gång ska ha häng på titeln gäller bara vinst mot Malmö, annars kan det bli oerhört tufft med ett gap på tre matchers vinst upp. Det gäller att Elyounoussi hittar målet och visar vägen till segern.

Men det kan bli tufft för "Gnaget". Malmö har Allsvenskans bredaste och av många ansedda bästa trupp med en grymt målfarlig Markus Rosenberg längst fram som öser in mål.

Se till att spela på en av Allsvenskans största matcher den här säsongen hos 888 Sport! Öppna ett konto idag och du kan spela MFF-seger till 13 gånger pengarna, eller AIK-vinst till oddset 17.00.

Gör alltid ett besök på Betting Bonus sidan för att försäkra dig om de bästa erbjudandena!

18+ | Regler och villkor gäller.
Ytterligare villkor:

Denna länk tar dig till de allmänna villkoren.

Feedback