Reklam

Spela på MFF – få 500 % bonus!

Denna kampanj är inte längre aktiv

Detta erbjudande är för nya kunder

Ta chansen att spela med fem gånger högre insats på Malmö FF mot Ballymena United genom att skapa ett konto hos 888 Sport. Om du sätter in 100 kronor får du 600 kr att spela för.

500% upp till 600 SEK

18+, regler och villkor gäller
Läs recension
500% upp till 600 SEK i välkomstbonus!
Bra mobilupplevelse
Innovativa kampanjer
18+, regler och villkor gäller

Storfavoriter enligt oddsen

Malmö FF kliver in i Europa League-kvalet och ställs mot nordirländska Ballymena United. Ska vi tro oddsen väntas det bli en ren och skär utklassning från skåningarnas sida, så att skapa ett konto hos 888 Sport och ladda med 500 % i bonus kan vara en bra krydda. 

Den nordirländska ligan rankas som fjärde sämst i Europa (bara Färöarna, Andorra och San Marino är sämre). Även om det säkert finns ett visst "brittiskt spel" hos Ballymena ska MFF nog inte vara allt för rädda. 

Likadant oddsutbud som hos LeoVegas och Unibet

888 Sport lanserades på marknaden i mars 2008 och har sedan dess tagit stora kliv till att bli ett av de största spelbolagen i Europa. Spelbolaget har svensk licens och använder samma oddsleverantör som bland andra LeoVegas, Mr Green och Unibet.

Använder du dig av en Apple- eller Android-telefon kan du enkelt ladda ner applikationen 888 Sport kostnadsfritt. Skapa ett konto och testa "åttorna" redan idag – du kommer inte bli besviken!

18+ | Regler och villkor gäller.
Feedback