Reklam

Här kan du få extra höga odds på Europa League-finalen

Denna kampanj är inte längre aktiv

Detta erbjudande är för nya kunder

Äntligen dags för final i Europa League, av många ansedd som uppvärmningen till lördagens Champions League-final? Men inte för supportrarna till dessa lag. Arsenal suktar efter en Europatitel och Chelsea kommer knappast vika ned sig i första taget. 888 Sport är på huget och erbjuder extra bra odds på matchen, vilket gör att vi kan spela Chelsea till 12 gånger pengarna (istället för 2.40) och Arsenal till oddset 17.0 (istället för 3.10).

Hade UEFA vetat om att dessa två lag skulle gått till final hade man nog plancerat matchen någon annanstans. Londonklubbarna är hemmahörande bara 10 kilometer från varandra, men nu väntar en 900 mil lång ”bortaresa” för dem bägge.

Klicka här för att ta del av de extra höga oddsen!

Formstarkt Chelsea vill skriva historia 

Chelsea kommer till matchen med bara en förlust på de tolv senaste tävlingsmatcherna. Och i Europa League har det om möjligt gått ännu bättre – de blå har radat upp hela 14 raka EL-matcher utan förlust. Vid seger här blir man första lag att ta hem Europa League helt obesegrade.

Oddset på att Chelsea tar hem det här är normalt sett 2.40, men om du spelar via 888 Sport och den här kampanjen får du hela 12 gånger pengarna. Satsa en hundring och du kan ha tolvhundra på spelkontot redan på torsdag!

"The Gunners" siktar på att vända trenden

Arsenal har aldrig vunnit en Europamatch mot ett annat engelskt lag, så på den punkten ser det lite mörkt ut för ”The Gunners”. Till deras fördel i just det här mötet ska dock sägas att man mot Chelsea haft förhållandevis lätt. Tittar vi på lagens åtta senaste möten kan Arsenal stoltsera med fyra segrar, tre oavgjorda och endast en förlust.

Den som tror att Arsenal tar hem det här kan spela dem till 3.10 i odds – eller så väljer man oddsboosten via 888 Sport och får 17 gånger pengarna.

18+ | Regler och villkor gäller.
Ytterligare villkor:

De extra oddsen gäller enbart nya kunder som gör en minsta insättning på 100 kronor. Klicka här för att läsa mer om bonusen.

Feedback