Reklam

Boosta oddset i matchen mellan City och Spurs i helgen!

Denna kampanj är inte längre aktiv

Detta erbjudande är för nya kunder

Efter onsdagens stora drama i Champions League ska återigen de två stora lagen göra upp, men det är i Premier League denna gången.

Guardiola och hans City har egentligen bara ligan kvar att gå all in på. Det är inte över ännu, Liverpool innehar ledningen och City måste vinna här för att gå om i toppen.

Spela på matchen med oddsen 6,00 på City och 56,00 på Tottenham när du skapar ett konto hos 888 Sport!

Gör din första insättning med koden:888BO och ta samtidigt emot förstainsättningsbonusen i sport på 500% upp till 500 SEK.

Tryck här för att komma till erbjudandet!

Gå inte miste om de boostade oddsen på 6,00 för City och 56,00 på Tottenham! 

City vann mötet i onsdags på Etihad, men det räckte inte till mot Pochettino och hans Tottenham Hot Spurs som nu är vidare i Champions League till semifinal.

Självklart kommer City att vara extra taggade nu eftersom att de har åkt ut mot Tottenham. City kommer inte att visa någon hänsyn alls och gå ut ännu hårdare än i förra matchen.

City har bara förlorat en Premier League match den här säsongen på Etihad. Kan Tottenham Hot Spurs utöka siffran till två hemmaförluster den här säsongen?

Son har visat den här säsongen att han borde räknas in i det absoluta toppskiktet av anfallare i världen efter hans så många otroligt avgörande mål i  viktiga matcher i ett nedtippat Tottenham!

Underskatta heller aldrig City duon Sterling och Aguero som producerar match efter match. Häng med själv och se matchen på lördag som ny spelare och spela med de höga oddsen!

Skapa ett konto idag och spela på matchen hos 888 Sport!

  • Här kan du skapa ett konto via Betting.se
  • Gör din första insättning med koden: 888BO.
  • Lägg ditt spel och få de boostade oddsen på City till oddset 6,00 eller Hot Spurs till oddset, 56,00.
18+ | Regler och villkor gäller.
Ytterligare villkor:

Gå in på denna länk för att se 888 Sports fullständiga regler och villkor.

Feedback