Annons

Odds på Tjeckien - Junior-VM 2023

Spelschema, Tjeckien U20

Hela spelschemat

Tjeckerna gjorde ett ojämnt JVM förra året, man slog Ryssland i gruppen, förlorade mot Sverige med 7-1 åkte ut mot Kanada i kvartsfinalen. Man fick nöja sig med en sjundeplats för tredje året i rad. Det finns potential i detta tjeckiska lag, kanske kan man utmana Finland om andraplatsen gruppen?

Odds på Tjeckien i JVM 2023

Nedan ser du oddsen på Tjeckien i JVM 2023

Tjeckien JVM 2023 Högsta odds Spelbolag
Vinner JVM 25,00
Vinner grupp A 11,00


Styrkor


Truppen består av en hel del draftade spelare med fin potential. Det finns kvalitetsspelare i varje lagdel. En absolut nyckelspelare som måste prestera är Jan Mysak som till vardags gör en hel del poäng i OHL och tillhör Montreal Canadiens.

Svagheter


På förhand känns det som Tjeckien som vanligt de senaste åren kommer ha problem med jämnheten i sina prestationer. De kan stå upp mot vilket lag som helst, men under en dålig dag kan de lätt tappa motivationen och förlora stort mot lag som Sverige och Finland. Detta måste lösas om Tjeckien ska ta nästa steg i JVM.

Fakta och historik om laget


Man har deltagit i 23 JVM sedan 1994 efter delningen från Tjeckoslovakien. 2000 och 2001 lyckades tjeckerna med bragden att vinna två raka JVM. Sedan dess är deras bästa placering en bronsplats 2005. Tjeckiens största förlust i JVM kom mot Sverige 2009 då tre kronor vann med 10-1.

Kommentarer

Feedback