Reklam

Odds på Österrike - Junior-VM 2021/22

Spelschema, Österrike U20

Hela spelschemat

Alplandet hade ett minst sagt tufft JVM senast. Fyra förluster med en målskillnad som följer: 1-29. De mesta talar för ett liknande österrikiskt scenario under årets JVM. Räkna dock med att laget kommer göra allt för att undvika förlust i mötet med rivalen och storebror Tyskland.

Odds på Österrike i JVM 2021/22

Nedan ser du oddsen på Österrike i JVM 2021/22. 

Österrike JVM 2021/22 Högsta odds Spelbolag
Vinner JVM 500,00
Vinner grupp A 500,00


Styrkor

Att laget kan slå ur underläge och inte har någon press på sig. Österrike förväntas att förlora alla matcher vilket kan ge laget en extra motivation och mindre press på sig. Håll även ögonen på Röglespelaren Marco Kasper som har gjort en del fina insatser i årets SHL.

Svagheter


Att laget helt enkelt inte har samma klass på spelarna som de flesta andra nationer i JVM:s högsta division. Man får kämpa med näbbar och klubbor för att skapa målchanser och undvika att slippa in mål mot de flesta andra lag.

Fakta och historik om laget


Landet har genom tiderna oftast spelat i de lägre divisionerna i JVM. Man har aldrig vunnit en match i den högsta divisionen men laget lyckades nå ett oavgjort resultat mot Ukraina 2004. 1981 nådde man en åttondeplats vilket är den bästa placering Österrike har hamnat på i JVM.

Kommentarer

Feedback