Annons

Odds på Österrike - Junior-VM 2023

Spelschema, Österrike U20

Hela spelschemat

Alplandet hade ett tufft JVM i somras. Fyra förluster och 4-20 i målskillnad. Man hade dock två relativt jämna matcher mot grannarna Tyskland och Schweiz, vilket nog också var deras förhoppning att plocka poäng i någon av dessa matcher. Nu i JVM ishockey 2022/23 står hoppet till att man ska undvika sistaplatsen genom att störa storebror Tyskland. Övriga nationer de kommer att ställas mot i grupp A är Kanada, Tjeckien och Sverige.

Odds på Österrike i JVM 2023

Nedan ser du oddsen på Österrike i JVM 2023.

Österrike U20 - JVM 2022/23 Högsta odds Spelbolag
Vinnare JVM 1 001
Vinnare grupp A 201,00

Österrikes Styrkor

Laget spelar som vanligt helt utan press, då man förväntas att förlora alla matcherna. Detta ger nog österrikarna en extra tändvätska att verkligen lyckas skrälla. Majoriteten av spelarna, inklusive coachen, kommer från Klagenfurt och Salzburg vilket gör att spelarna känner varandra väl och är samspelta. Kanske är de tätare bakåt än somliga tror?

Svagheter hos Österrike

Österrike är en liten hockeynation och deras ungdomsspelare håller inte samma nivå som de andra nationernas spelare i JVM:s högsta division. Man måste överprestera ganska rejält för att lyckas knipa en poäng.

Fakta och historik om Österrike i JVM

Oftast spelar inte Österrike i den högsta divisionen av JVM. Man har faktiskt aldrig lyckas vinna en match i den högsta divisionen, utan det bästa resultatet var ett oavgjort resultat mot Ukraina 2004.

Kommentarer

Feedback