Reklam

FOTBOLL VM

WC Page


Fotbolls-VM i Ryssland 2018 blir det 21 världsmästerskapet i fotboll sedan premiären i Uruguay 1930.  Betting.se ger dig den kompletta VM-guiden med allt du behöver veta inför, under och efter VM 2018. ”Dobro pozhalovat' v kubok mira po futbolu” eller på ren svenska: Välkommen till Fotbolls-VM!

För att du ska få en komplett guide till Fotbolls-VM har vi slagit på stort och försökt täcka det mesta. Om det finns något du saknar får du gärna höra av dig till oss via någon av alla våra kanaler. Vi finns på Instagram, Twitter, Facebook.

1000kr i bonus och bäst odds på VM

Plats: Ryssland

Tid: 14 juni - 15 juli

Deltagande nationer: 32

Regerande mästare: Tyskland

Spelstäder: 12 (11 städer)

Spelplats för finalen: Luzjnikistadion, Moskva (kap. 81 006)

TV/Livestream: TV4-gruppen och SVT, se TV-tablå

 

 

Det här innehåller vår VM-Guide för Fotbolls-VM 2018:

 

Arenor

Vladimir Putin har slagit på stort med arenorna när Ryssland för första gången i världshistorien ska arrangera ett VM i fotboll. Senaste stora evenemanget landet arrangerade var OS i Sotji 2014 och då var det verkligen pompa och ståt under hela arrangemanget. Förvänta er inte mindre skryt nu när alla världens ögon ännu en gång vänder sig mot Putins Ryssland.    

Arenorna är 12 stycken till antalet och vi går igenom varenda en av dem från finalarenan Luzjnikistadion i Moskva till lilla Kaliningrad Stadium.

 

Resor till VM

Har du planer på att åka till VM i Ryssland? Hos oss får du all info du behöver inför din VM-resa. Med allt från hur du söker biljetter av SVFF till vad för ryska delikatesser du ska prova på väl på plats, har vi en gedigen reseguide med allt relevant för din resa till Fotbolls-VM.

Vilka flygbolag är bäst och billigast och går smidigast att ta sig med? Är det bäst med Hotell, Hostel eller Airbnb när du ska boka boende? Dina frågor får förhoppningsvis svar i vår reseguide till VM. Till sist ger vi dig tips på allt du kan göra i arrangörsstäderna den tiden du inte tittar på fotboll.

 

TV-kanaler och Live stream

Precis som de senaste Världsmästerskapen är det TV4-gruppen och SVT som delar på rättigheterna kring VM 2018. SVT har kanalerna SVT1, SVT2 som de kommer visa matcherna på. TV4-gruppen har kanalerna TV4, TV4 sport, Sjuan, TV12, C More. Ni kommer även att kunna se matcherna i SVT Play och C More Play under hela mästerskapet.
 

Mest troligt kommer även spelbolag som Unibet och Bet365 erbjuda Live Stream på flertalet VM-matcher. Som regel krävs det bara ett positivt saldo på ditt spelkonto för att du ska kunna streama matcher under Fotbolls-VM hos ett spelbolag.

 

Spelschema och resultat

Vi på betting.se kommer naturligtvis täcka hela spelschemat med allt från införrapporter, analyser och statistik från samtliga matcher i VM-slutspelet. Våra professionella skribenter och experter kommer se till att du alltid har ett uppdaterat spelschema innehållande allt du behöver och lite till.

Inför varje match får du även laguppställningar med tillhörande odds, live rapportering från matcherna på sociala medier och eftersnack direkt efter avslutad match.

 

VM-historia

Det första VM:et gick av stapeln 1930 i Uruguay som även vann det första VM-guldet i fotboll någonsin när man besegrade Argentina med 4–2 i finalen. Under de 20 mästerskap som spelats har det funnits många magnifika ögonblick. Betting.se tar dig igenom VM-historien på ett roligt och intressant sätt. Läs om de största profilerna, värsta skandalerna, de galnaste matcherna och mycket mer när vi sammanfattar 87 år av VM-historia.

 

Bonusar och erbjudanden

Bettingälskarna blir våta när de tänker på alla bets som kan läggas under fotbolls-VM. Spelbolagen har naturligtvis koll på detta och vi sammanställer alla bonusar och kampanjer under ett och samma ställe under hela VM 2018. Detta gör att du enkelt kan ha koll i den djungel av erbjudanden som ett fotbolls-VM genererar. På bonussidan har vi valt att endast ha de mest etablerade spelbolagen som vi vet är 100% pålitliga.

 

Lagkollen

Fotbolls-VM 2018 i Ryssland innehåller 32 lag från hela världen. Varje världsdel har olika antalet platser. Europa är det landet med mest då världsdelen har med hela 14 länder istället för 13 i årets fotbolls-VM. Detta på grund av att Ryssland är värdland.

Vi går igenom samtliga VM-nationer i grunden. I varje deltagande nations kompletta lag guide får du genomgång av samtliga spelare med extra fokus på de största stjärnorna, landets väg till VM, historia och en extra koll på förbundskaptenen samt lagkaptenen. Dessutom kan du läsa om hotellområdet som laget bor på under mästerskapet, men även ranking, tidigare VM-resultat och mycket mer. Med betting.se lag guide kan du bli en expert om vilket lag du vill, när du vill.  

 

VM i mobilen

VM 2018 kommer du naturligtvis kunna följa från din mobil och surfplatta. Hela vår VM-guide är naturligtvis kompatibel i din smartphone. Cmore/TV4 och SVT kommer erbjuda alla VM-matcher i deras playtjänster vilket gör att du kan titta på VM vart du än befinner dig. Dessutom erbjuder alla spelbolag vi rekommenderar fullfjädrade mobila lösningar så att du kan oddsa både live och pre game samt streama matcherna från din mobil eller surfplatta.

 

Speltips/odds

Efter noggrann research bland Sveriges främsta rekare har vi samlat ihop ett gäng av experter som delar med sig av sina kunskaper med speltips och råd när du ska betta. Varje VM-match kommer ha minst ett speltips och det kommer även några sköna långtidsspel för mästerskapet för att krydda till det lite extra. Ditt bettande under VM blir betydligt enklare och roligare med tips från våra spelexperter. För att se alla våra speltips på sajten så rekommenderar vi er varmt att besöka sidan med speltips!

 

Nyheter

Under hela VM kommer du dagligen få nyheter och rapporter från betting.se duktiga skribenter. Varje dag är högintensiv under VM och det händer mer under en månads tid än de fyra kvalåren vi väntar på att nästa Fotbolls-VM ska gå av stapeln. Därför får du alltid de senaste från Fotbolls-VM på betting.se.

 

1000kr i bonus och bäst odds på VM

Feedback