Reklam

Bettingbloggen

Välkommen till speltipsbloggen hos Betting.se! Här kommer du att kunna läsa tankar, högt och lågt, om dagens matcher. Kort sagt ett klotterplank där speltipstankar kommer att varvas med exklusiva oddsbonusar för dig att ta del utav. Se till att kika in med jämna mellanrum för att inte missa några utav våra erbjudanden. Om du vill ha en full lista med alla våra speltips, kika in här!


 

Bettingbloggen fortsätter gå emot Lazio

Torsdag 22/2

FC Steaua Bukarest lyckades som tidigare nämnt få med sig en 1-0 seger ifrån hemmamatchen mot Lazio. Därefter har Lazio spelat en ligamatch hemma mot Verona (2-0) så sent som i måndags. Man förväntas ställa upp ett relativt reservbetonat lag i matchen mot FCSB. Så mycket bättre är inte Lazio än Steaua Bukarest så att man har råd att ställa över nyckelspelare och ändå vinna.

Jag tror gästerna i form utav motivation kommer kunna kriga till sig ett bra resultat här. Asian Handicap +1.75 på gästerna ger i skrivande stund runt 1.95 vilket för ses som klart godkänt.

Speltips: FC Steaua Bukarest +1.75 - 1.99 @Toto2

 

Lazio kommer ifrån en tuff Europa League-omgång (1/2 VINST)

Måndag 19/2

Lazio spelade så sent som i torsdags match borta i Rumänien mot FC Steaua Bukarest. Förlust 1-0 blev det då och nu har man en tuff uppgift att lösa när det är dags för returmatch på torsdag igen. Matchen mot Hellas Verona kommer lite i kläm mellan de två matcherna mot Steaua Bukarest.

Klart är att Lazio ska gälla som favoriter men jag tror inte man kommer ösa på med allt man har här. Runt 15.00 gånger pengarna på bortaseger för tillfället och även om jag inte tror Hellas kommer vinna så kan det vara värt att gå in på Asian här. Hellas Verona +2.25 finns just nu till fina 1.75 hos Bethard.

Speltips: Hellas Verona +2.25 - 1.75 @Bethard

 

Chelsea med tankarna på Champions League (FÖRLUST)

Fredag 16/2

Hull på fredag kväll, Barcelona på tisdag. Vilken match som Chelsea har mest fokus på är rätt så enkelt att förutspå, således tror jag att vi kommer få se ett hemmalag som inte gör mer än de behöver under fredagskvällen. Hull kommer med en hel uppsjö avbräck och lär ha tankarna på den nedflyttningsstrid man är indragen i. Gör Chelsea 1-0 här så tror jag inte man kommer tokköra för ett andra eller tredje mål. Under 3.0 mål känns bombsäkert!

Speltips: Under 3.0 mål FT - 1.85 @10Bet

 

Två lag offensiva lag på Estadio Dragao (VINST)

Onsdag 14/2

Hur marknaden kan bedöma sannolikheten för att det blir över 2.5 mål i matchen mellan Porto och Liverpool till runt 52% är en gåta. Två lag som båda kommer att gå framåt i matchen och som inte kommer nöja sig med en mållös tillställning. Klopp har bekräftat att det kommer satsas offensivt i matchen, vilket å andra sidan är lagets enda filosofi. Porto kommer inte att nöja sig med ett oavgjort resultat på hemmaplan, vi vet alla hur tufft det är att spela borta på Anfield. Över 2.5 mål FT till 1.90 taget alla dagar i veckan!

Speltips: Över 2.5 mål FT - 1.90 @Unibet

 

Harry Kane + Gonzalo Higuain = Mål (VINST)

Tisdag 13/2

Två utav Europas bästa målskyttar går upp emot varandra under kvällen när Juventus tar emot Tottenham. Marknaden verkar tro på en målsnål tillställning men jag känner mig relativt säker på att 2.0 är en bra lina att gå in på. 

Toto2 erbjuder runt 1.76 för över 2.0 mål i matchen, vilket ger oss insatsen tillbaka vid exakt två mål. Juventus vet med sig att de måste få med sig ett bra resultat ifrån denna matchen och kommer således att gå fram lite mer än vad man brukar. Tror det öppnar upp för en rätt så sevärd match!

Speltips: Över 2.0 mål FT - 1.76 @Toto2

 

Pressat Chelsea tar en efterlängtad seger (VINST)

Måndag 12/2

Snaran börjar dras åt alltmer för West Bromwich i botten utav tabellen. Konkurrenterna börja plocka sina poäng här och där vilket gör att Alan Pardews gäng nu ligger hela 7 poäng bakom laget närmast över nedflyttningsstrecket. Truppen innehåller en hel del kvalitet och man har även förstärkt med Daniel Sturridge i jakt på förnyat kontrakt.

Chelsea vet vi alla vilken dålig trend de är inne i. Två raka förluster har satt Antonio Conte under tung press. Nu ställs man dock mot ligajumbon, ett lag som spelar ett spel som borde passa Chelsea väl. 4-4-2 och fokus på inlägg mot två centrala anfallare är West Brom's melodi. Något som Chelsea med tre centrala försvarare borde kunna hantera. Jag tror West Brom får tufft att skapa något ikväll.

Speltips: Chelsea -1.25 – 1.88 @Bethard

 

Perfekt läge för Fiorentina att möte Juventus (FÖRLUST)

Fredag 9/2

Fiorentina tappade flera nyckelspelare inför säsongen. Där och då var det många som förutspådde en tuff säsong för laget ifrån Florens. Nu ligger man i mitten av tabellen och kan varken ges ris eller ros. På hemmaplan är man alltid starka, en förlust på de sex senaste. Till matchen mot Juventus har man i stort sett fullt manskap att tillgå.

Juventus ska gå en tuff batalj emot Tottenham under veckan som kommer. Skadelistan är tung med bland annat Dybala, Cuadrado, Matuidi och Costa. De offensiva alternativen för Allegri är få och med tanke på den kommande Champions League-omgången så har Fiorentina bra chanser att skrälla här ikväll.

Speltips: Fiorentina +0.5 – 2.03 @Bethard

 

Valencia får bekänna färg i Copa del Rey (VINST)

Torsdag 8/2

Valencia är inne i en tyngre period med sex raka segrar, tre utav dessa har kommit emot Real Madrid, Atletico Madrid och Barcelona så visst finns det en del ursäkter att hitta. Ett spelschema som detta sliter dock på truppen och jag tycker laget sett aningen slutkört ut under den senaste tiden.

Nu är det dags för returmöte i cupen, 1–0 till Barcelona ifrån första mötet. Barcelona vilade en viss Lionel Messi förra helgen, argentinaren lär vara spelsugen ikväll. Valencia måste framåt i matchen och det tror jag kommer öppna upp en del ytor för bortalaget. Vi vet alla vad offensiven hos Barcelona är kapabla till och här tycker jag oddset på bortaseger är aningen för högt.

Speltips: Barcelona – 1.68 @Bethard

 

Newport står emot bra mot Tottenham (VINST)

Onsdag 7/2

Tottenham är inne en hektisk period av matcher, stora sådana också. Man har under den senaste tiden ställts mot både Manchester United och Liverpool. Väntar gör matcher mot Arsenal och därefter Juventus i Champions League. Är det någon gång som lilla Newport ska lyckas välta giganten ifrån norra London så är det ikväll. Oddset skyhögt på bortalaget Newport, linan +3.0 AH finns till runt 1,80.

Speltips: Newport +3.0 – 1.78 @Unibet

Feedback