Äntligen dags för Sverige att kliva in i dam-VM under tisdagen, och varför inte krydda matchen med ett spel där man kan vinna stort på en satsad hundring? 888Sport har just nu en mycket fin bonus och varför inte använda den till att vinna en rejäl slant om Sverige levererar?

Svensk storseger att vänta?

Sverige möter Chile, en blåbärsnation i damfotbollssammanhang. Sveriges matchodds är mycket låga 1,14 just nu, något som indikerar att det kommer gå enkelt. Chansen finns att det kommer rulla på för svensk del med andra ord, och varför inte seger med fyra måls marginal? Just nu 4,40 på det hos 888Sport. Sätter man in 100 kronor där får man hela 600 kronor att spela för, och om man använder den sexhundringen till att spela på just svensk seger med minst fyra mål kan man vinna över 2600 kronor. Med bara en hundring satsad av egna pengar, det är en bra deal det.

Bli kund hos 888 och vinn stort på Sverige

Över 11 000 kronor på en satsad hundring

Massor av specialspel finns förstås tillgängliga på matchen, och när man använder det här sättet att tänka med bonusen får man väldigt fina chanser att vinna bra pengar med en liten insats. Om man exempelvis tror att Sveriges spjutspets Blackstenius gör hattrick, inte alls otroligt, får man 19 gånger pengarna på det. 19 gånger 600 kronor blir 11 400 i vinst om det skulle ske, med bara en ynka hundring av egna pengar satsade. 

Hattrick Blackstenius? Bli kund och prova spelet!

888Sport är ett mycket stort spelbolag internationellt men som ännu inte riktigt blivit det i folks ögon i Sverige. Man har samma oddsleverantör och därmed i princip samma utbud och odds som Unibet så gillar man Unibet, då kan man utan tvekan prova 888Sport utan att bli besviken. Sajten ser lite annorlunda ut, men man får den här fina bonusen för att prova, och trivs man inte kan man givetvis enkelt gå tillbaka till det ställe där man trivs. Att prova spelbolag och utnyttja deras bonusar, alltid en bra idé.

500% upp till 600 SEK

18+, regler och villkor gäller
Läs recension
500% upp till 600 SEK i välkomstbonus!
Bra mobilupplevelse
Innovativa kampanjer
18+, regler och villkor gäller