Nyhet! Betting.se erbjuder just nu en exklusiv välkomstbonus hos 10Bet* för alla er som registrerar ett spelkonto via länken härifrån sajten. Du som skapar ett konto hos 10Bet* genom Betting.se får 50% bonus upp till 1000 kronor.

 

Få din första insättning dubblad

Det är verkligen hög tid att skaffa ett konto hos 10Bet* om du inte redan har ett. Med ett kommande OS, Champions League-slutspel och ligafotboll ifrån de största ligorna ute i Europa så finns det gott om saker att spela på.

10Bet* erbjuder höga odds, ett brett utbud av marknader att spela på och en mycket tillmötesgående support. Vill du ta ett break ifrån oddsspelandet så finns även ett casino att testa lyckan på. Notera att 10Bet* även finns anpassat för mobilen så att du alltid kan komma åt ditt konto för att spela.

Defensivt Stoke City på Old Trafford

Både Manchester United och Stoke City kommer ifrån en lång vila och förväntas således komma utvilade till kvällens match på Old Trafford. Som de flesta vet så fick Mark Hughes sparken efter förra matchen och än så länge så har Stoke inte lyckats hitta ersättaren, Nu blir istället assisterande tränaren Eddie Niedzwiecki som får agera caretaker.

Bortalaget förväntas komma med en extremt defensiv inställning till kvällens match. Stoke har sett allt annat än bra ut den senaste tiden och det gäller nu, i och med tränarbytet, att hitta tillbaka till grunderna. Ett bra resultat mot Manchester United ikväll hade verkligen smakat för Stokes del.

I hemmalaget börjar det ljusna allt mer på skadefronten. Lukaku är tillbaka och kommer ställas inför en fysiskt jobbig uppgift ikväll när han går upp emot Zouma och Shawcross. Nyckeln kommer bli hur väl spelarna bakom Lukaku lyckas dyrka upp ett lågt liggande Stoke. Marknaden verkar tro på en målrik match där United vinner med ett par bollar. Självklart ska hemmalaget vara stora favoriter men jag tror ändå Stoke, i form utav tränarbyte och fysisk kapacitet kan komma undan med endast ett eller två mål bakåt. Således sneglar jag mot underspelet, under 2.5 mål till höga 2.55!